Nieuwe Afhaallijst vanaf 13-10-2014

Dag lieve mensen,

De Toekinees heeft een 50-tal weinig-bestelde gerechten van de afhaallijst gehaald en een paar nieuwe dingen op de lijst gezet (zie de “nieuwe” Loempia met ajam pangang en de Loempia met sate!). Hierdoor kloppen de nummers niet meer met de oude afhaallijst!

Hieronder kunt u de online versie van de Nieuwste Afhaallijst (Oktober 2014) downloaden!

Toekinees Online Afhaallijst Oktober 2014 (pdf)

Ook de openingstijden worden aangepast. Vanaf 13 oktober gaan wij op vrijdag ook open vanaf 16:00 uur in plaats van 12:00 uur! Tevens gaan wij iedere dag van de week sluiten om 21:00 uur.

Hoera! Onze dochter gaat trouwen!!

Het is zover! Onze dochter Sharron gaat op Maandag 13 Oktober 2014 trouwen!

Om deze blije gebeurtenis te kunnen vieren, hebben wij besloten om Zondag, Maandag EN Dinsdag dicht te blijven.

Onze excuses voor dit ongemak en wij hopen u na deze dagen weer verder te kunnen helpen!ToekineesEvenDicht

 

Herinnering: Nieuwe Spaarpunten

Uitgelicht

Zoals de meeste mensen al weten, hebben wij vanaf 1 Januari 2013 ons spaarpunten systeem wat verhoogd, na er twee jaar lang over gekletst te hebben.

Ter herinnering zouden wij iedereen willen vertellen dat de gerechten 5 punten “duurder” zijn geworden.

U moet dus voor ieder gerecht dat u wilt bestellen op de spaarpunten, VIJF extra punten inleveren.

De oudere kaartjes (witte papieren en lichtgeel) blijven allemaal geldig, maar u moet wel 5 punten extra inleveren per gerecht. Terwijl de oude aantallen liepen van 10 punten tot 50 punten, is dat vanaf 1 Januari 2013 15 punten tot 55 punten geworden.

Omdat wij dit puntenaantal niet nog hoger wilden maken, hebben we besloten om ALLE kaartjes (dus ook de oudere spaarpunten met lagere puntenaantallen) te blijven gebruiken, en hiermee de printkosten te drukken. Hierdoor kan het dus zijn dat u nog wel de oude punten krijgt van ons, maar met de oude puntenaantallen doorgestreept. Wij hopen dat u hier begrip voor opbrengt.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan willen wij dit met plezier verder uitleggen.

Bruiloft

Hoera!
Op donderdag 11 juli 2013 waren wij een dagje gesloten vanwege de bruiloft van zoon Lukas met zijn vriendinnetje Wenjun. Helaas hebben we enkele mensen moeten teleurstellen die voor een dichte deur kwamen te staan. Sorry daarvoor en bedankt voor jullie begrip!

familie

 

Vanaf 1 Januari 2013 Nieuwe Spaarpuntenaantallen!

Wij wensen iedereen een gelukkig 2013 toe! Wij hopen dat iedereen leuke feestdagen heeft gehad en weer fris het nieuwe jaar in kunnen gaan! Met de komst van 2013 is er ook wat veranderd bij de Toekinees. We hebben het er anderhalf jaar lang over gehad en het is nu helaas zover! Ons spaarpunten systeem is een beetje op de schop geweest!

Vanaf nu moet u, voor ieder gerecht dat u wilt bestellen op de spaarpunten, VIJF extra punten inleveren.

De oudere spaarpunten blijven allemaal geldig, maar u moet wel 5 punten extra inleveren per gerecht. Terwijl de oude aantallen liepen van 10 punten tot 50 punten, is dat vanaf 1 Januari 2013 15 punten tot 55 punten geworden.

Omdat wij dit puntenaantal niet nog hoger wilden maken, hebben we besloten om ALLE PUNTEN (dus ook de oudere punten met lagere puntenaantallen) te blijven gebruiken, en hiermee de printkosten te drukken. Hierdoor kan het dus zijn dat u nog wel de oude punten krijgt van ons, terwijl de “inleverkosten” op deze kaartjes niet meer geldig zijn. Wij hopen dat u hier begrip voor opbrengt.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan willen wij dit met plezier verder uitleggen.

Vrolijk Kerstfeest!

De Toekinees wenst iedereen een Vrolijk Kerstfeest met vrienden en familie! Wij hopen dat iedereen veel plezier zal hebben tijdens de kerstdagen en zich vol mag eten met al het lekkere eten!! (Chinees eten misschien???)

De Beste Wensen van de Toekinees

Met vriendelijke groeten,

De Familie Xu –┬áChinees-Indisch Restaurant Huan Ying
Het Hoekje 38 Hollandscheveld