Vanaf 1 Januari 2013 Nieuwe Spaarpuntenaantallen!

Wij wensen iedereen een gelukkig 2013 toe! Wij hopen dat iedereen leuke feestdagen heeft gehad en weer fris het nieuwe jaar in kunnen gaan! Met de komst van 2013 is er ook wat veranderd bij de Toekinees. We hebben het er anderhalf jaar lang over gehad en het is nu helaas zover! Ons spaarpunten systeem is een beetje op de schop geweest!

Vanaf nu moet u, voor ieder gerecht dat u wilt bestellen op de spaarpunten, VIJF extra punten inleveren.

De oudere spaarpunten blijven allemaal geldig, maar u moet wel 5 punten extra inleveren per gerecht. Terwijl de oude aantallen liepen van 10 punten tot 50 punten, is dat vanaf 1 Januari 2013 15 punten tot 55 punten geworden.

Omdat wij dit puntenaantal niet nog hoger wilden maken, hebben we besloten om ALLE PUNTEN (dus ook de oudere punten met lagere puntenaantallen) te blijven gebruiken, en hiermee de printkosten te drukken. Hierdoor kan het dus zijn dat u nog wel de oude punten krijgt van ons, terwijl de “inleverkosten” op deze kaartjes niet meer geldig zijn. Wij hopen dat u hier begrip voor opbrengt.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan willen wij dit met plezier verder uitleggen.