Herinnering: Nieuwe Spaarpunten

Zoals de meeste mensen al weten, hebben wij vanaf 1 Januari 2013 ons spaarpunten systeem wat verhoogd, na er twee jaar lang over gekletst te hebben.

Ter herinnering zouden wij iedereen willen vertellen dat de gerechten 5 punten “duurder” zijn geworden.

U moet dus voor ieder gerecht dat u wilt bestellen op de spaarpunten, VIJF extra punten inleveren.

De oudere kaartjes (witte papieren en lichtgeel) blijven allemaal geldig, maar u moet wel 5 punten extra inleveren per gerecht. Terwijl de oude aantallen liepen van 10 punten tot 50 punten, is dat vanaf 1 Januari 2013 15 punten tot 55 punten geworden.

Omdat wij dit puntenaantal niet nog hoger wilden maken, hebben we besloten om ALLE kaartjes (dus ook de oudere spaarpunten met lagere puntenaantallen) te blijven gebruiken, en hiermee de printkosten te drukken. Hierdoor kan het dus zijn dat u nog wel de oude punten krijgt van ons, maar met de oude puntenaantallen doorgestreept. Wij hopen dat u hier begrip voor opbrengt.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan willen wij dit met plezier verder uitleggen.